”Varför vissa människor alltid hinner mer än andra”

Det är knappast någon hemlighet att vissa människor får mer gjort än andra. Lika känt kanske det inte är att alla kan lära sig att drastiskt öka sin effektivitet – ja, till och med fördubbla den.

De senaste åren har jag gjort en gedigen research för att ta reda på vad det är som skiljer effektiva människor från andra. Och det jag har upptäckt har gjort mig förvånad både en och två gånger.

En oväntad upptäckt

Under mina efterforskningar har jag samlat på mig mängder av idéer och tekniker. Jag har testat flera av idéerna i mitt eget arbete och sedan utvärderat hur väl de har fungerat.

Vissa tekniker har knappt fungerat alls, medan andra har fungerat extremt bra.

En av de viktigaste upptäckterna jag har gjort är att det inte är en slump att somliga människor alltid tycks få mer gjort än andra.

Vissa av de tekniker som jag har stött på under min research har förvånansvärt nog mer eller mindre fördubblat min produktivitet genom några små och enkla förändringar i mitt sätt att arbeta.

Konsten att få mer gjort på mindre tid

Eftersom jag vet att många brottas med att få tiden att räcka till beslöt jag mig för att sammanställa de bästa teknikerna i en bok.

Resultatet blev ”Personlig effektivitet: En handbok i konsten att få mer gjort på några timmar än vad andra hinner på en dag”.

pe_3d_prel_01

Tack var denna bok har du nu möjlighet att lära dig exakt samma tekniker som många effektiva människor använder sig av för att få mer gjort på mindre tid.

Boken är skriven på ett konkret och lättbegripligt sätt i ett steg för steg-format vilket gör att du lätt tar teknikerna till dig och kan börja använda dem omedelbart.

Klicka här för att beställa boken hos AdLibris

Några exempel på vad du kommer att få lära dig

 • Hur du lägger upp din arbetsdag så att du aldrig behöver avsluta dagen och känna dig missnöjd med vad du har åstadkommit
 • Hur du sätter stopp för dolda tidstjuvar som du inte ens visste fanns
 • Hur du får bukt med tendensen att påbörja saker som du inte avslutar så att du slipper stressen av halvfärdiga projekt
 • Hur du kommer tillrätta med tendensen att prokrastinera och skjuta upp dina uppgifter så att du alltid agerar omedelbart
 • Hur du hanterar e-post och förhindrar att den tar över din dag
 • Hur du effektiviserar dina möten
 • Hur du enkelt ökar din läshastighet och lär dig mer av det du läser
 • Hur du lär dig att sätta rimliga krav på dig själv så att du inte låter felriktad perfektionism stjäla onödig tid
 • Hur du fattar ett snabbt beslut och undviker att kasta bort tiden på att vela
 • Hur du delegerar och lämnar över dina uppgifter till andra för att frigöra massor av tid åt dig själv – även om du inte har några kollegor att lämna över till
 • Hur du säger nej så att du slipper att ta på dig andras uppgifter och ta tid från dina egna
 • Hur du blir mer energisk så att du alltid orkar göra ditt bästa

Klicka här för att beställa boken hos AdLibris

Din tur?

En del av de tekniker som jag har stött på har jag lärt ut till andra, och de som har följt mina råd har drastiskt kunna öka sin produktivitet.

Nu kan ”Personlig effektivitet” hjälpa dig med samma sak.

Det går dessutom snabbt att lära sig det här. Boken är på 148 sidor vilket gör att du enkelt kan läsa den på en kväll och börja sätta teknikerna i verket redan dagen därpå.

Du har inget att förlora

Det enklaste sättet att komma över ett eget exemplar är att beställa boken hos AdLibris.

Skulle du mot förmodan komma fram till att boken inte är rätt för dig erbjuder de öppet köp i 14 dagar. Allt du behöver göra är att skicka tillbaka boken i samma skick som du fick den så får du pengarna tillbaka.

Du har alltså inget att förlora på att ge boken en chans.

Så här gör du för att beställa

Klicka på knappen här nedan för att komma till bokens sida hos AdLibris där du snabbt och enkelt kan beställa den:

Klicka här för att beställa boken hos AdLibris

Om du har några frågor om boken är du välkommen att höra av dig till mig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

Bästa hälsningar

sign_fh_01

Fredrik Hillvesson
Leg. psykolog och författare till ”Personlig effektivitet: En handbok i konsten att få mer gjort på några timmar än vad andra hinner på en dag”

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!