Vem vänder sig kursen till?

Om du redan hinner med allt du ska göra och är helt nöjd med ditt sätt att arbeta är den här kursen förmodligen inte rätt för dig.

Men om du vill lära dig ett nytt system för att få din effektivitet att skjuta i höjden och få mer gjort än 80 procent av din omgivning kommer du sannolikt att ha stor nytta av kursen.

Olika motiv

Kanske är ditt främsta skäl för att se över din tidshantering att du har svårt att hinna med dina arbetsuppgifter och ofta ligger efter. Kanske har du kontroll på din arbetssituation, men känner att du har mer att ge och vill öka din produktivitet några snäpp till.

Det kan också handla om att ditt sätt att arbeta fungerar på det stora hela, men att du brottas med ett eller ett par problemområden, exempelvis att du ofta skjuter upp det du ska göra eller lägger orimligt mycket tid på en viss typ av uppgifter.

Tidigare erfarenhet

Det spelar ingen roll om detta blir din första kontakt med ämnet personlig effektivitet eller om du har kunskaper inom området sedan tidigare. Vi kommer att gå igenom de olika delarna från början till slut så att du får med dig allt du behöver veta för att få din produktivitet att skjuta i höjden.

Och även om du skulle ha stött på en eller ett par tekniker tidigare så kommer du att få lära dig ett helt system att sätta in dem i.

Vad du arbetar med spelar inte heller någon roll. De principer vi kommer att gå igenom fungerar oavsett om du är chef, specialist, tjänsteman eller något annat, och är helt oberoende av i vilken bransch du verkar.

Några viktiga förutsättningar

Däremot krävs det att du har en viss frihetsgrad i ditt arbete och kan påverka hur du lägger upp dina arbetsdagar. Om din tid är helt inrutad och styrd av någon annan kommer du att få svårt att tillämpa teknikerna fullt ut.

Det är också viktigt att du är öppen för nya arbetsmetoder och är beredd på att göra en förändring i ditt sätt att arbeta. Även om principerna och teknikerna som du kommer att få lära dig är både enkla och kraftfulla är det du som måste sätta dem i verket för att de ska fungera.

Vad ska du göra nu?

Om du känner igen dig i det här är den här kursen garanterat någonting du kommer att ha nytta av. Anmäl dig nu för att vara helt säker på att få en plats. Klicka här för att anmäla dig.

Har du frågor om kursen är du välkommen att höra av dig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!