Varför välja denna kurs?

Har du bestämt dig för att ta tag i din tidshantering och göra något åt din arbetssituation? Bra. Men varför är då jag rätt person att lära dig detta? Här är några av skälen för att gå min kurs.

#1: Mitt helhetsgrepp

På den här kursen kommer du att få lära dig ett helt system för att maximera din produktivitet, inte bara enstaka tekniker.

Många som säger att de lär ut personlig effektivitet lär i själva verket bara ut en typ av tidshantering, exempelvis prioritering eller organisering, eller bygger mycket av upplägget på vissa programvaror.

Men för att du ska få din produktivitet att nå nya höjder krävs det att du ser över samtliga delar av ditt sätt att arbeta. Annars finns det en risk för att de åtgärder du genomför kommer att bromsas av andra faktorer. Ingen kedja är starkare än den svagaste länken och det gäller även när det handlar om personlig effektivitet.

#2: Min bakgrund

Jag är definitivt inte någon naturbegåvning när det gäller att vara strukturerad och effektiv. Tvärtom var jag under många år ganska oorganiserad.

Trots detta har jag hunnit skriva fyra böcker, startat tre företag, gått mängder av kurser och utbildningar och även hunnit med en hel del annat.

Vid sidan av detta har jag tränat och umgåtts med nära och kära. Det händer ofta att jag får höra att jag får – och har fått – väldigt mycket gjort.

Men som sagt, så har det inte alltid varit. Så om jag kan lära mig det här så kan du det också, oavsett hur svårt du har att hantera din tid i dag och hur ostrukturerad du tycker att du är.

#3: Min utbildning

Jag är leg. psykolog i botten och har en god förståelse för hur vår hjärna fungerar. Om du ska få ut maximalt av din tid gäller det att du arbetar på ett sätt som känns naturligt för dig. Den här kursen är uppbyggd kring principer och tekniker som ligger i linje med hur vår hjärna fungerar.

#4: Mitt kursupplägg

För att du ska få ut så mycket som möjligt av en kurs gäller det att den inte bara har ett bra innehåll. Den måste också vara upplagd på ett sätt som gör att du kan ta till dig informationen på ett effektivt sätt.

Den här kursen har en genomtänkt struktur för att du ska få ut så mycket som möjligt av innehållet och verkligen använda dig av det du får lära dig. De teoretiska momenten varvas med praktiska moment.

Redan innan du går kursen kommer du dessutom att få göra en kartläggning av din nuvarande tidshantering för att få en bild av vad du framför allt bör jobba på.

Du kommer också att utveckla en personlig handlingsplan under kursens gång för att se till att du verkligen sätter det du ska göra i verket.

#5: Min garanti

Om du mot förmodan skulle känna att innehållet i kursen inte lever upp till dina förväntningar betalar du heller ingenting. Allt du behöver göra är att säga till efter den första kursdagen så får du pengarna tillbaka.

Jag tror inte att det kommer att vara någon risk för att du inte blir nöjd. Men det här är mitt sätt att visa hur mycket jag tror på kursen och samtidigt få dig att känna dig trygg.

Vad ska du göra nu?

Om du tycker att det här verkar vara rätt kurs för dig, se till att anmäla dig redan i dag för att vara helt säker på att få en plats. Anmälningsformuläret hittar du här.

Har du några frågor om kursen eller innehållet är du välkommen att höra av dig till mig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

 

 

Lämna en kommentar

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!