”Äntligen ett enkelt och beprövat system för att få din produktivitet att explodera och få mer gjort på några timmar än du i vanliga fall hinner på en hel dag – oavsett vad du jobbar med, vad du tror att du är kapabel till och vilka arbetssätt du har provat förut”

Vad skulle det betyda för din karriär och ditt välmående om du kunde bli dubbelt så effektiv och samtidigt minska din stress och få mer tid över till annat?

Låter det som ett orimligt scenario? Kanske, men faktum är att det är fullt möjligt – även om du kämpar med att hantera din tid i dag.

Jag ska strax berätta hur detta är möjligt, men låt oss först titta på några vanliga situationer som ofta ställer till det när vi har svårt att få tiden att räcka till.

Kanske känner du igen dig i någon eller några av de här punkterna:

 • Du ligger ständigt efter och hinner aldrig riktigt ikapp
 • Du har svårt att få struktur på din arbetsdag
 • Du avslutar ofta dagarna utan att ha fått det viktigaste gjort
 • Du blir ständigt avbruten och kan inte fokusera på de uppgifter du borde göra
 • Du skjuter upp dina uppgifter, hur viktiga de än är

Vad är problemet?

Problemet med svårigheter att få tiden att räcka till är att det ofta leder till en ond cirkel. När arbetsdagen till stor del handlar om att släcka bränder är det svårt att få struktur på sitt arbete.

Bristen på tid har dessutom en tendens att få oss att prestera sämre än vad vi egentligen har kapacitet till, vilket gör att vi ofta känner oss missnöjda med det vi åstadkommer. Det är svårt att göra sitt bästa när tiden inte räcker till.

Men det kanske värsta av allt: bristen på tid brukar till slut spilla över på privatlivet. Vi tar med oss mer och mer jobb hem och i slutändan finns det en risk för att det allvarligt skadar vår hälsa och våra relationer.

Som tur är finns det ett sätt att komma tillrätta med det här.

Hur jag själv fick ordning på min produktivitet

När jag blev egen företagare på heltid för några år sedan hade jag stora problem med att få ordning på min tid. När all struktur försvann och det inte fanns någon som talade om för mig vad jag skulle göra föll jag lätt in i dåliga vanor.

Jag hade svårt att få struktur på min arbetsdag. Jag visste inte hur jag skulle prioritera mina uppgifter. Och hur mycket jag än jobbade kändes det ändå aldrig som att jag fick något vettigt gjort.

Det var enormt frustrerande att lägga ner så mycket tid och ändå känna att ingenting blev gjort.

All den frihet som jag hade längtat efter när jag startade mitt företag blev helt plötsligt ett fängelse som fick min stress att skjuta i höjden. Något var tvunget att hända.

Jag började därför leta efter information om personlig effektivitet och hur jag kunde strukturera upp mina arbetsdagar.

Tyvärr var det mesta av den information som jag hittade inte till så mycket glädje. Många av råden var alldeles för komplicerade för att kännas realistiska, eller fungerade helt enkelt inte.

Men jag hittade också en handfull metoder som jag aldrig hade hört talas om förut, men som gjorde underverk för min personliga effektivitet.

Kraftfulla tekniker för att fördubbla din produktivitet

En del av dem var så kraftfulla att de fördubblade min produktivitet i samma stund som jag satt dem i verket så att jag fick mer gjort på en förmiddag än vad jag tidigare hade åstadkommit på en hel dag.

Och det bästa av allt var att de var väldigt enkla att använda sig av utan att jag behövde använde mig av några komplicerade system eller tekniker.

Jag märkte dessutom att andra personer som brottades med svårigheter att få tiden att räcka till fick samma resultat som jag när de provade dessa tekniker.

Eftersom jag vet att många andra står inför samma utmaning som jag själv gjorde bestämde jag mig för att samla ihop metoderna till ett system och erbjuda dem i form av en kurs.

Resultatet blev ”Personlig effektivitet i praktiken”.

”Personlig effektivitet i praktiken” är en tvådagarskurs som ger dig ett komplett steg för steg-system för att organisera upp ditt arbete och ta kontroll över din tid en gång för alla.

Vad skiljer den här kursen från andra?

Till skillnad från många andra kurser inom det här området lär den här utbildningen ut ett sammansatt system för att komma tillrätta med dålig tidshantering. Du får veta exakt vad du ska göra i de olika delarna av tidshanteringen.

Du kommer också att få lära dig hur du hanterar olika typer av situationer – alltifrån hur du prioriterar dina uppgifter till hur du utvecklar ett laserfokus och maximerar din energi.

Innan kursen börjar får du dessutom svara på en enkät för att få en bild av vilken typ av tidshantering som är mest prioriterad för dig. På så sätt kan du börja med de bitar som är mest centrala för dig och börja se tydliga resultat omedelbart.

Under kursens gång får du sedan utveckla en personlig handlingsplan som är anpassad efter just dina behov och som du kan börja arbeta med redan dagen efter att kursen är avslutad.

Varför ska du lyssna på mig?

Tro mig, om jag kan få ordning på det här så kan du det också. I grund och botten är jag en ganska ostrukturerad person och som jag nämnde för dig hade jag stora problem med att hantera tiden innan jag lärde mig det här.

Faktum är att jag fortfarande är ganska ostrukturerad privat, men det är för att jag väljer att ha det så. I mitt arbete behöver jag däremot ett kraftfullt system för att få saker gjorda, och det har jag nu.

Som leg. psykolog har jag också god koll på hur hjärnan fungerar och vad som krävs för att öka sitt fokus och få mer gjort. Det har varit till stor hjälp när jag har satt samman mitt system. Jag har också kunnat avgöra vilka delar som inte platsade i systemet.

Här är några exempel på vad du kommer att få lära dig:

 • En tvåstegsmetod för att prioritera dina uppgifter så att du alltid får det viktigaste gjort
 • Den bästa tidshorisonten för att planera ditt arbete
 • De fyra typer av listor som du bör bygga din planering på
 • Varför de flesta att göra-listor skapar mer stress och hur du använder dig av dem på rätt sätt för att maximera din produktivitet
 • Hemligheterna med att få stopp på dolda tidstjuvar en gång för alla
 • En okänd teknik som får din produktivitet att skjuta i höjden i samma stund som du sätter den i verket
 • En trestegsprocess för att komma ikapp med dina uppgifter och för alltid bli kvitt din känsla av att ligga efter
 • Tre typer av uppgifter som du alltid bör delegera och hur du gör det på bästa sätt för att få dem gjorda med utmärkt resultat
 • Hur du maximerar din koncentration och skaffar dig ett laserfokus som andra bara drömmer om
 • De två typerna av perfektionism och vilken av dem du bör undvika för att inte sätta krokben för dig själv och din förmåga att prestera
 • De tre gyllene reglerna för att ta kontroll över din e-post och slippa inkorgsrelaterad stress
 • Hur du sätter tydliga mål för att alltid veta vart du är på väg
 • Hemligheterna med att säga nej på rätt sätt och slippa ta på dig onödiga uppgifter som stjäl din tid från annat
 • En snabb och enkel process för att rensa upp bland pappershögar och få ett rent skrivbord (om det är vad du vill)
 • Hur du genomför ett effektivt möte och garanterar att det leder till något konstruktivt
 • Hur du sätter stopp för störande och krävande avbrott en gång för alla
 • Tre sätt att fatta ett snabbt beslut och slippa lägga tid på att vela
 • Sju sätt att sätta stopp för uppskjutande och ta itu med dina uppgifter nu
 • Det bästa sättet att undvika brandkårsutryckningar och få kontroll över din arbetssituation
 • Tre programvaror och två appar som hjälper dig att fokusera och ägna dig åt rätt uppgifter

Och mycket, mycket mer.

knapp_kurs_01

De tekniker som du kommer att få lära dig på den här kursen har hjälpt mängder av människor över hela världen att komma tillrätta med dålig tidshantering och få mer gjort än de trodde var möjligt.

Som jag nämnde tidigare har också de personer som jag hittills har lärt ut en del av de här teknikerna till också fått sin effektivitet att skjuta i höjden. Nu kan metoderna hjälpa dig med samma sak.

Vad kan du då förvänta dig av mig som föreläsare?

Det här är första gången som jag håller just den här kursen, men detta är vad några personer som jag har undervisat i andra sammanhang har att säga om mig som pedagog (samtliga utvärderingar har fyllts i anonymt så ingen har behövt känna sig pressad att vara positiv):

Levande och kunnig presentation. Intressanta tankar framförda med spänst och engagemang.

Utomordentligt bra! Fredrik är otroligt kunnig, inspirerande, trygg o säker. Hans kunskap bottnar mkt väl i både teori och praktik vilket ger legitimitet och trovärdighet. Toppenbra!

Fredrik var väldigt bra. Tydlig, lätt att förstå. Man ville bara veta mer och mer.

Bra o intressant. Utomordentligt. Mycket goda kunskaper inom och utom området med relevant input i ämnet. Inger förtroende och tillit till kunskapen.

Skicklig pedagog! Tydlig, empatisk. Bra svar lämnades på frågor.

Mitt erbjudande

Så vad blir då din investering för den här kursen?

Låt oss börja med att titta på vad du har att vinna på att lära dig mitt system.

Den första frågan du bör ställa dig är vad det skulle vara värt för dig att komma tillrätta med högarna av arbete och frigöra flera timmar varje vecka – eller varje dag – som du kan använda till vad du vill?

Hur mycket skulle det vara värt för dig att lära dig ett system som du skulle ha nytta av under resten av ditt arbetsliv och vara försäkrad om att du alltid skulle få ut det mesta av din tid?

Och värdefullt är det kunna känna glädje i stället för stress i ditt arbete och kunna avsluta varje dag och vara nöjd med vad du har åstadkommit så att du kan komma hem och känna dig avslappnad och harmonisk?

Det finns självklart inga givna svar på de här frågorna. Men ett sätt att komma i närheten av vad kursen är värd är att fundera på hur mycket du tjänar i timmen och sedan multiplicera det med antalet timmar som du kan spara på att lära dig det här systemet.

Slå sedan ut det på ett helt arbetsliv.

Som du förstår blir summan oöverblickbar. Men låt mig säga så här: jag skulle kunna ta 50 000 kronor för den här kursen och ändå veta att den vore värd de pengarna flera gånger om.

Men du kommer inte att behöva investera 50 000 kronor för att lära dig det här systemet. Faktum är att du inte ens behöver betala 25 000 kronor.

Om du anmäler dig i dag blir din investering endast 11 700 kronor för båda dagarna.

Du har inget att förlora

Jag är dessutom så säker på att du kommer att bli nöjd med vad du får lära dig att jag lämnar en heltäckande garanti.

Om du inte tycker att den här kursen ger dig de verktyg du behöver för att få struktur på din tillvaro och komma ikapp med det du ligger efter med behöver du bara säga till efter den första dagen så betalar jag tillbaka varenda krona.

Är du inte nöjd med kursen vill jag heller inte ha dina pengar. Så enkelt är det. All risk ligger på mig.

Som du förstår skulle jag inte kunna erbjuda en sådan garanti om jag inte visste vilket fantastiskt system det här är.

Agera nu för att vara säker på att få en plats

Vad jag däremot inte kan lova är att det här erbjudandet finns kvar hur länge som helst. Kanske blir det här första och sista gången jag håller den här kursen. Antalet platser är begränsat och när platserna är slut är de slut.

Nästa gång du går in på den här sidan kan kursen vara slutsåld.

Är du intresserad av att lära dig det här systemet bör du därför se till att anmäla dig redan nu genom att fylla i anmälningsformuläret som du kommer till genom att klicka på knappen här nedan:

knapp_kurs_01

Om du fortfarande tvekar, fundera på hur din situation kommer att se ut om du inte gör något åt din tidshantering nu. Dina högar med arbete kommer sannolikt inte att krympa av sig själv och din stress kommer sannolikt inte att minska.

Kanske kommer du att lära dig ett och annat om tidshantering på annat håll, men vad är sannolikheten för att du kommer att komma över ett lika effektivt och komplett system?

Jag har tagit del av mängder av information om personlig effektivitet, men ingenstans har jag hittat ett lika komplett system som det här.

Få saker som du investerar pengar eller tid i kommer att ge dig lika stora fördelar som att maximera din produktivitet och få bukt med din stress.

Ta det första steget nu och anmäl dig till kursen nu.

knapp_kurs_01

Bästa hälsningar

sign_fh_01Fredrik Hillvesson
Leg. psykolog och författare till ”Personlig effektivitet: En handbok i konsten att få mer gjort på mindre tid”

P. S. Kom ihåg att du skyddas helt och hållet av min garanti. Om du mot förmodan inte skulle vara nöjd med kursen betalar du heller ingenting. Klicka här för att anmäla dig nu.

P.P.S. Har du frågor om kursen? I så fall är du välkommen att höra av dig. Mina kontaktuppgifter hittar du här.

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!