Svårt att få tiden att räcka till?

”Hur jag fördubblade min personliga effektivitet – och hur du kan göra detsamma”

Upptäck hemligheterna med att få mer gjort på mindre tid, minska din stress och äntligen få tid till allt du velat göra men aldrig hinner med

 

fh_01

Datum: Februari 2018

Från: Fredrik Hillvesson

SV: Hur du får tiden att räcka till

 

Om du är som många andra egenföretagare eller människor i karriären kämpar du ständigt med att få tiden att räcka till.

Timmarna rusar snabbt förbi och när det är dags att avsluta för dagen finns det fortfarande massor kvar att göra. Då återstår bara att stanna kvar och jobba över eller gå hem med dåligt samvete.

I så fall kanske du också känner igen dig i en eller ett par av de här punkterna:

 • Du skjuter upp uppgifter som du vet att du borde ta itu med – hur viktiga de än är så blir de ändå inte av
 • Du lägger ofta tiden på fel saker, vilket gör att du avslutar dina arbetsdagar med känslan av att du inte fått någonting gjort, trots att du varit sysselsatt hela dagen
 • Du får ofta höra att du är för noggrann och perfektionistisk, och att det tar onödigt lång tid för dig att få saker ur händerna
 • Du blir lätt distraherad och kommer på dig själv med att sitta och surfa på Facebook eller YouTube, eller syssla med annat som du egentligen inte har tid för
 • Du sätter igång saker som du inte avslutar, och har flera av oavslutade projekt hängandes i luften

Men inte nog med detta …

… här är de verkliga utmaningarna för dig som har svårt att få tiden att räcka till:

stress_01När du har fullt upp med att sköta dina dagliga sysslor finns det ingen tid över till att utveckla dig själv och ditt företag eller komma vidare i karriären. Det gör att du aldrig hinner ta tag i de idéer du ständigt går och tänker på – och i värsta fall kommer någon annan att hinna före.

Problem med att hantera tiden ökar dessutom risken för stress. I dag vet vi att stress är skadligt för hälsan och kan leda till exempelvis hjärt- kärlsjukdomar, magproblem, värk i axlar och nacke, huvudvärk och högt blodtryck.

Men det kanske värsta av allt:

Det finns en gräns för allas tålamod. När du aldrig har tid att umgås riskerar din familj och dina vänner att få nog och tröttna på att du aldrig finns där – och vad är dina långa arbetsdagar värda då?

Jag vet, det här låter dystert. Men det finns en väg ut.

”Det måste väl vara så här – eller?”

Föreställ dig hur det skulle vara om tiden aldrig var ett problem och du kunde avsluta varje arbetsdag och känna dig nöjd med vad du åstadkommit.

Och hur skulle det vara om du kunde börja varje ny dag utan att känna dig stressad över allt du inte hann i går? Samtidigt som du verkligen kunde koppla av när du är ledig i stället för att tänka på allt som du ligger efter med.

Låter det som ett omöjligt scenario?

Inte alls.

De flesta människor kan nämligen lära sig att hinna med betydligt mer på sin tid och samtidigt minska sin stress, oavsett hur de jobbar i dag.

Tänk bara på de personer du har runt omkring dig. Jag är ganska säker på att du kan komma på minst en person i din omgivning som tycks hinna med hur mycket som helst på sin tid.

Skillnaden mellan en sådan person och de flesta andra människor är att effektiva personer har ett annorlunda sätt att jobba. De jobbar inte hårdare utan smartare, vilket gör att de hinner mer och slipper att stressa.

Och det bästa av allt är att alla människor kan lära sig att jobba på samma sätt och få mer gjort på samma tid.

Vem är jag – och varför ska du lyssna på mig?

fh_01Jag heter Fredrik Hillvesson och är leg. psykolog och egenföretagare. De senaste åren har jag dessutom skrivit fyra böcker.

Jag led själv länge av svårigheter med att hantera min tid. Under en period kändes det som att jag ständigt jobbade, men ändå aldrig fick någonting gjort.

För att komma tillrätta med det här började jag gå igenom mängder av material inom personlig effektivitet. Långt ifrån allt var bra, men en del fick min produktivitet att fullkomligen explodera.

Tack vare de här teknikerna får jag i dag mer gjort under loppet av en timme eller två än jag tidigare fick under en hel dag. Och jag är definitivt inte en naturbegåvning när det gäller det här – jag letade länge för att hitta vad som faktiskt fungerade.

Om jag kan lära mig det här, kan du det också.

Jag bestämde mig för att samla ihop de bästa teknikerna inom personlig effektivitet som jag hittade – och resultatet blev ”Personlig effektivitet: En handbok i konsten att få mer gjort på några timmar än vad andra hinner på en dag”.

pe_3d_prel_01

”Personlig effektivitet: En handbok i konsten att få mer gjort på några timmar än vad andra hinner på en dag”

”Personlig effektivitet” är en bok som beskriver över 20 enkla men extremt kraftfulla tekniker inom personlig effektivitet och time management.

Boken visar dig hur du steg för steg blir mer effektiv och får mer tid över till det du verkligen vill, men aldrig hinner med, exempelvis att förverkliga dina idéer, umgås med nära och kära eller bara koppla av.

Här är några smakprov på vad du kommer att få lära dig:

 • Hur du slutar att skjuta upp saker så att du får gjort det du ska i tid och slipper jobba över för att färdigställa dina projekt
 • Hur du prioriterar dina uppgifter så att du alltid vet exakt vad du ska göra och aldrig behöver avsluta en dag utan att det viktigaste har blivit gjort
 • Hur du snabbt och enkelt tar reda på vart din tid tar vägen så att du kan sätta stopp för tidstjuvarna en gång för alla
 • Hur du enkelt blir kvitt distraktioner och maximerar din koncentration så att du slutar hoppa från uppgift till uppgift
 • Hur du steg för steg rensar upp bland oavslutade projekt och slipper ha dem hängandes över dig
 • Hur du organiserar dig och håller ordning så att du aldrig mer behöver leta efter saker på ett kaosartat skrivbord
 • Hur du tar itu med osund perfektionism som hindrar dig från att få saker ur händerna
 • Hur du maximerar din energi, så att du orkar mer på dagarna och får lättare att koncentrera dig
 • Hur du lär dig säga nej på ett respektfullt sätt och slipper ta på dig andras uppgifter – även om du hellre äter daggmask än sätter gränser för någon annan

Och mycket, mycket mer …

BESTÄLL BOKEN HOS ADLIBRIS

Och nu undrar du säkert … vad kostar den?

Allra först, låt oss sammanfatta vad boken innehåller:

 • Över 20 av de mest effektiva teknikerna inom området personlig effektivitet och time management – så enkla att vem som helst kan använda sig av dem
 • Steg för steg-anvisningar för hur du blir mer organiserad och fokuserad och slutar kasta bort din tid på saker som hindrar dig från att nå din fulla potential
 • Smarta tekniker för att sätta stopp för uppskjutande och andra tidstjuvar så att du förvandlar dig själv till en person som får omgivningen att häpna av din effektivitet

tid_01Hur mycket det skulle vara värt för dig att fördubbla din effektivitet och få mer gjort på ett par timmar än du får på en hel dag i dag?

Även om du bara skulle uppnå en del av det, hur mycket skulle det vara värt för dig om du lyckades frigöra en eller två timmar extra varje dag?

Och vad skulle det vara värt för dig att slippa att ständigt känna dig jagad och få tid över till sådant som du älskar att göra – umgås med familjen, träffa vänner eller varför inte spendera mer tid på golfbanan?

Om jag lade ihop all den tid du kan spara med hjälp av de här teknikerna, så skulle jag kunna sätta priset till 10 000 kronor och ändå veta att det var värt pengarna.

Men det tänker jag inte göra eftersom jag vill att alla ska ha möjlighet att lära sig det här. Faktum är att jag inte ens tänker ta hälften av det, det vill säga 5 000 kronor.

Om du investerar i dag blir ditt pris endast:

1 000 kronor

500 kronor

297 kronor

Om du beställer nu blir din investering endast 297 kronor.

Du har dessutom ingenting att förlora.

BESTÄLL BOKEN HOS ADLIBRIS

Helt nöjd eller pengarna tillbaka

garanti-300x220Beställer du boken hos AdLibris har du 14 dagar på dig att bestämma dig för om boken är rätt för dig eller inte. Om ”Personlig effektivitet” mot förmodan inte skulle hjälpa dig att få mer gjort på mindre tid och samtidigt minska din stress, får du pengarna tillbaka.

Allt du behöver göra är att returnera boken till AdLibris inom två veckor i samma skick som du fick den. Om du inte känner att du får ut det du förväntar dig av den här boken ska du naturligtvis inte heller betala för den. Så enkelt är det.

Varför du bör beställa nu

Jag har ingen aning om hur länge jag tänker erbjuda den här boken till det här låga priset. Därför kan jag inte garantera dig att erbjudandet finns kvar nästa gång du besöker den här sidan.

Så om du vill upptäcka hur du kan …

 • fördubbla din effektivitet och hinna med mer på mindre tid,
 • minska din stress och slippa att ständigt känna dig jagad och
 • få mer tid för din familj och dina vänner och allt det där som du inte hinner i dag …

… agera och beställ manualen nu.

Klicka på knappen här nedan för att komma till bokens sida hos AdLibris där du snabbt och enkelt kan beställa den:

BESTÄLL BOKEN HOS ADLIBRIS

Vad händer nu?

Varje dag som går utan att du får ut maximalt av din tid och din kapacitet är en dag som du sätter onödig press på dig själv, äventyrar dina relationer och din hälsa, och kastar bort tid som du skulle ha kunnat använda till att förverkliga dina idéer.

Gör någonting åt detta nu.

Bästa hälsningar

sign_fh_03Fredrik Hillvesson

P.S. Det här är din chans att sätta stopp för ineffektiva dagar där lite eller ingenting av värde blir gjort så att du kan avsluta varje dag och vara stolt och nöjd med vad du åstadkommit.

P.P.S. Kom ihåg att du har 14 dagar på dig att bestämma dig för om manualen är rätt för dig eller inte. Du har ingenting att förlora på att ge det en chans, men massor att vinna på att fördubbla din effektivitet, minska din stress och få tid över till sådant som du längtar efter men sällan hinner.

P.P.P.S. Just nu har jag ingen aning om hur länge jag kommer att sälja boken till det här låga priset, så passa på att agera nu om du vill vara helt säker på att ta del av det här erbjudandet. Klicka här för att beställa.

 

Copyright © 2016-2021 Fredrik Hillvesson

Personligeffektivitet.com

 

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!