Manual

Upptäck hemligheterna med att få mer gjort på mindre tid, minska din stress och äntligen få tid till allt du velat göra men aldrig hinner med

Datum: Oktober 2012

Från: Fredrik Hillvesson

SV: Hur du får mer gjort på mindre tid

 

Fredrik Hillvesson

Vill du lära dig hemligheterna med att bli mer effektiv och få fler saker ur händerna?

Drömmer du om att kunna njuta mer och stressa mindre?

Har du funderat på varför vissa människor alltid hinner mer än andra?

I så fall kanske du också känner igen dig i en eller ett par av de här punkterna:

 • Du skjuter upp uppgifter som du vet att du borde ta itu med – hur viktiga de än är så blir de ändå inte av
 • Du lägger ofta tiden på fel saker, vilket gör att du avslutar dina arbetsdagar med känslan av att du inte fått någonting gjort, trots att du varit sysselsatt hela dagen
 • Du får ofta höra att du är för noggrann och perfektionistisk, och att det tar onödigt lång tid för dig att få saker ur händerna
 • Du blir lätt distraherad och kommer på dig själv med att sitta och surfa på Facebook eller YouTube, eller syssla med annat som du egentligen inte har tid för
 • Du sätter igång saker som du inte avslutar, och har flera av oavslutade projekt hängandes i luften

Men inte nog med detta – här är de verkliga utmaningarna för dig som har svårt att få tiden att räcka till:

När du har fullt upp med att sköta dina dagliga sysslor finns det ingen tid över till att utveckla dig själv och ditt företag. Det gör att du aldrig hinner ta tag i de idéer du ständigt går och tänker på – och i värsta fall kommer någon annan att hinna före.

Problem med att hantera tiden ökar dessutom risken för stress. I dag vet vi att stress är skadligt för hälsan och kan leda till exempelvis hjärt- kärlsjukdomar, magproblem, värk i axlar och nacke, huvudvärk och högt blodtryck.

Men det kanske värsta av allt:

Det finns en gräns för allas tålamod. När du aldrig har tid att umgås riskerar din familj och dina vänner att få nog och tröttna på att du aldrig finns där – och vad är dina långa arbetsdagar värda då?

Jag vet, det här låter dystert. Men det finns en väg ut.

Men det måste väl vara så här – eller?

Föreställ dig hur det skulle vara om tiden aldrig var ett problem och du kunde avsluta varje arbetsdag och känna dig nöjd med vad du åstadkommit.

Och hur skulle det vara om du kunde börja varje ny dag utan att känna dig stressad över allt du inte hann i går? Samtidigt som du verkligen kunde koppla av när du är ledig i stället för att tänka på allt som du ligger efter med.

Låter det som ett omöjligt scenario?

Inte alls.

De flesta människor kan nämligen lära sig att hinna med betydligt mer på sin tid och samtidigt minska sin stress, oavsett hur de jobbar i dag.

Tänk bara på de personer du har runt omkring dig. Jag är ganska säker på att du kan komma på minst en person i din omgivning som tycks hinna med hur mycket som helst på sin tid.

Skillnaden mellan en sådan person och de flesta andra människor är att effektiva personer har ett annorlunda sätt att jobba. De jobbar inte hårdare utan smartare, vilket gör att de hinner mer och slipper att stressa.

Och det bästa av allt är att alla människor kan lära sig att jobba på samma sätt och få mer gjort på samma tid.

Hur jag lärde mig att bli mer effektiv

Jag heter Fredrik Hillvesson och är leg. psykolog, egenföretagare och författare. De senaste åren har jag skrivit tre böcker och jag driver i dag två företag.

Jag led själv länge av svårigheter med att hantera min tid. Under en period kändes det som att jag ständigt jobbade, men ändå aldrig fick någonting gjort.

För att komma tillrätta med det här började jag gå igenom mängder av material inom personlig effektivitet. Långt ifrån allt var bra, men en del fick min produktivitet att fullkomligen explodera.

Tack vare de här teknikerna får jag i dag mer gjort under loppet av en timme eller två än jag tidigare fick under en hel dag. Och jag är definitivt inte en naturbegåvning när det gäller det här – jag letade länge för att hitta vad som faktiskt fungerade.

Om jag kan lära mig det här, kan du det också.

Jag bestämde mig för att samla ihop de bästa teknikerna inom personlig effektivitet som jag hittade – och resultatet blev e-boken ”Personlig effektivitet på steroider: Hemligheterna med att fördubbla din produktivitet, minska din stress och få tid över till att njuta av livet”.

”Personlig effektivitet på steroider” är en manual med 20 enkla men kraftfulla tekniker inom personlig effektivitet och time management.

Manualen visar dig hur du steg för steg blir mer effektiv och får mer tid över till att exempelvis förverkliga fler idéer, komma ikapp med det du ligger efter med, umgås med nära och kära eller bara koppla av.

”Personlig effektivitet på steroider” levereras som en nedladdningsbar pdf-fil vilket gör att du kan börja läsa den redan inom några minuter och på så vis komma igång omedelbart.

Här är några smakprov på vad du kommer att få lära dig:

 • Hur du avgör vilka uppgifter du ska lägga tiden på så att du aldrig behöver avsluta dagen med en känsla av att du kastat bort den
 • Hur du identifierar dolda tidstjuvar och sätter stopp för dem en gång för alla
 • Hur du ser till att avsluta de uppgifter du påbörjar så att du slipper känna dig jagad av halvfärdiga projekt
 • Hur du undviker att skjuta upp dina uppgifter och i stället tar itu med dem omedelbart
 • Hur du tar kontrollen över din e-post i stället för att låta den ta kontrollen över dig
 • Hur du gör dina möten mer effektiva och undviker att kasta bort tid på meningslösa sammankomster
 • Hur du fördubblar din läshastighet och får ut mer av det du läser
 • Hur du minskar onödig perfektionism så att du får fler saker ur händerna
 • Hur du lär dig fatta beslut och håller fast vid de beslut du tar, så att du slipper lägga tid på att vela
 • Hur du delegerar dina uppgifter och får mer tid över till annat – även om du inte har några kollegor att delegera till
 • Hur du säger nej och undviker att ta på dig uppgifter som du inte hinner
 • Hur du laddar batterierna och maximerar din energi så att du orkar prestera på topp

Och mycket, mycket mer …

>> Klicka här för att beställa nu <<

Om du agerar snabbt ingår dessutom de här bonusarna:

 

Bonus #1: Arbetsbok

En arbetsbok med formulär för sju av teknikerna i manualen så att du får ett ännu bättre grepp om dem och gör dem till en naturlig del av ditt sätt att arbeta. Levereras som pdf-fil. 

>> Klicka här för att beställa nu <<

  

 

Bonus #2: Resurslista

Rapporten ”Elektronisk effektivitet: Hur du använder din dator för att få mer gjort på mindre tid”.

Denna pdf-rapport beskriver fyra dataprogram som hjälper dig att enkelt sätta stopp för distraktioner, kartlägga din tid och fokusera på en uppgift i taget.

Du får dessutom webbadresserna till samtliga dessa program som du kan hämta hem helt gratis från nätet. De finns i versioner för både PC och Mac.

>> Klicka här för att beställa nu <<

Och nu undrar du säkert … vad kommer det här att kosta?

Allra först, låt oss sammanfatta vad som ingår i det här paketet:

20 av de mest effektiva teknikerna inom området personlig effektivitet och time management – så enkla att vem som helst kan använda sig av dem

Steg för steg-anvisningar för hur du blir mer organiserad och fokuserad och slutar kasta bort din tid på saker som hindrar dig från att nå din fulla potential

Smarta tekniker för att sätta stopp för uppskjutande och andra tidstjuvar så att du förvandlar dig själv till en person som får omgivningen att häpna av din effektivitet

En arbetsbok med formulär för sju av teknikerna samt en rapport med länkar till fyra gratis dataprogram som hjälper dig att utnyttja tiden på ett bättre sätt

Hur mycket det skulle vara värt för dig att fördubbla din effektivitet och få mer gjort på ett par timmar än du får på en hel dag i dag?

Även om du bara skulle uppnå en del av det, hur mycket skulle det vara värt för dig om du lyckades frigöra en eller två timmar extra varje dag?

Och vad skulle det vara värt för dig att slippa att ständigt känna dig jagad och få tid över till sådant som du älskar att göra – umgås med familjen, träffa vänner eller varför inte spendera mer tid på golfbanan?

Om jag lade ihop all den tid du kan spara med hjälp av de här teknikerna, så skulle jag kunna sätta priset till 2 000 kronor och ändå veta att det var värt pengarna.

Men det tänker jag inte göra eftersom jag vill att alla ska ha möjlighet att lära sig det här. Faktum är att jag inte ens tänker ta hälften av det, 1 000 kronor.

Om du investerar i dag blir ditt pris endast 297 kronor.

Du har dessutom ingenting att förlora

Om ”Personlig effektivitet på steroider” inte visar dig de exakta stegen för att bli mer effektiv och hinna mer på mindre tid får du pengarna tillbaka, utan några som helst frågor.

Allt du behöver göra är att skicka mig ett mejl inom 30 dagar. Om du inte känner att du får ut det du vill av den här manualen så vill jag heller inte ha dina pengar. Så enkelt är det.

Du har alltså ingenting att förlora. Jag tar hela risken.

Jag har ingen aning om hur länge jag tänker erbjuda den här produkten till det här låga priset. Därför kan jag inte garantera dig att erbjudandet finns kvar nästa gång du besöker den här sidan.

Så om du vill upptäcka hur du kan …

 • fördubbla din effektivitet och hinna med mer på mindre tid
 • minska din stress och slippa att ständigt känna dig jagad
 • få mer tid för din familj och dina vänner och allt det där som du inte hinner i dag

… agera och beställ manualen nu.

Säker beställning:

Ja, jag vill ta tag i det här och börja direkt!

Jag förstår att jag kommer att få tillgång till följande:

 • Manualen ”Personlig effektivitet på steroider” som visar mig hur jag blir mer fokuserad och organiserad och får fler saker gjorda på kortare tid
 • En formulärsamling med sju av de viktigaste teknikerna för att förbättra min inlärning och få ett ännu bättre grepp om metoderna
 • Rapporten med webbadresser till fyra dataprogram som jag kan hämta hem helt gratis och som hjälper mig att sätta stopp för distraktioner, kartlägga min tid och fokusera på en uppgift i taget
 • Jag förstår också att samtliga produkter är digitala och nedladdningsbara så att jag kan hämta hem dem omgående och vara igång redan inom några minuter
 • Jag är medveten om att jag har 30 dagar på mig att ångra mig och få pengarna tillbaka om manualen inte motsvarar mina förväntningar, och att jag alltså inte har någonting att förlora på att ge det här en chans

Gör så här för att ladda ner e-boken:

1. 

 

Klicka på knappen “Till Varukorg” här nedan.

2. 

 

Efter att du klickat på knappen öppnas en sammanställning av din order. Fyll i land och postnummer, och klicka på den gula knappen i det nedre högra hörnet för att komma till PayPal, en av världens mest använda och säkra betallösningar.

3. 

 

Om du har ett PayPal-konto loggar du in med ditt konto. Om du vill betala med kreditkort klickar du på “Har du inget PayPal-konto?” och fyller sedan i dina uppgifter.

4. 

 

Efter betalning skickas du vidare till en sida där du kan ladda ner din e-bok. Du kommer också att få en länk till nedladdningssidan skickad till dig via mejl.

* * *

Add to Cart

* * *

Varje dag som går utan att du får ut maximalt av din tid och din kapacitet är en dag som du sätter onödig press på dig själv, äventyrar dina relationer och din hälsa, och kastar bort tid som du skulle ha kunnat använda till att förverkliga dina idéer.

Gör någonting åt detta nu.

Bästa hälsningar

Fredrik Hillvesson

P.S. Det här är din chans att sätta stopp för ineffektiva dagar där lite eller ingenting av värde blir gjort så att du kan avsluta varje dag och vara stolt och nöjd med vad du åstadkommit.

P.P.S. Kom ihåg att du har 30 dagar på dig att bestämma dig för om manualen är rätt för dig eller inte. Du har ingenting att förlora på att ge det en chans, men massor att vinna på att fördubbla din effektivitet, minska din stress och få tid över till sådant som du längtar efter men sällan hinner.

P.P.P.S. Just nu har jag ingen aning om hur länge jag kommer att sälja manualen till det här låga priset, så passa på att agera nu om du vill vara helt säker på att ta del av det här erbjudandet. Klicka här för att beställa.

Lämna en kommentar

error: Copyright © 2010-2022 Fredrik Hillvesson
Don`t copy text!